FRI FRAGT fra 750,-
KAMPAGNE Gratis fragt ved forsendelse til erhversadresser. FRI FRAGT ved forsendelse til privatadresser ved køb over 750,-

Vinelskeren.dk

Vores passion for vine og andre toscanske kvalitetsprodukter stammer fra vores mange besøg i Italien i forbindelse med vores egentlige beskæftigelse som importører i autobranchen.

Med årene har vi lært et antal seriøse vinproducenter at kende, hvorfra vi har importeret vine og øvrige specialiteter til firmagaver og salgskampagner. Efterspørgslen voksede, og resultatet er Vinelskeren.dk – den første webshop i Danmark med kvalitetsprodukter direkte hentet hos udvalgte toscanske topproducenter og til priser langt under den etablerede vinhandel. Altså en helt ny måde at handle vin på, hvor der kun er 1 "station" mellem vinbonden og dig som vinelsker.

Hos Vinelskeren.dk finder du et overskueligt og nøje udvalgt sortiment af kvalitetsprodukter i prisklassen mellem/høj. Du kan købe alt fra ét styk til en hel palle af den vare, du ønsker. Hos os møder du ikke kampagner med før og nu priser. Til gengæld er du garanteret værdi for pengene ved hvert eneste køb og danmarks skarpeste priser ved køb af hele kasser. Vi giver dig en unik mulighed for at smage et bredt udvalg af flere af vores produkter ved køb af en af vores 3 Smagekasser. Vinelskeren.dk har prisgaranti - finder du en af vores vine til en lavere pris hos anden vinhandler i DK, så send en mail og vi matcher prisen. Din sikkerhed for et GODT KØB.

BEMÆRK: Ingen fragt/forsendelsesomkostninger til erhvervsadresser.

Har du spørgsmål til vores vine eller øvrige produkter, er du velkommen til at kontakte os på salg@vinelskeren.dk

Vi glæder os til at give dig en bid af det bedste Italien!

Velkommen til!

Lars Hedegaard